Sok segítséget kaptunk Adéltól a hitelügyintézés során. Mindig naprakészen, precízen állt a dolgokhoz. Gyakorlatilag mindent elejétől a végéig elintézett. Segítségével a hitelt gyorsan és problémamentesen megkaptuk. Szívből ajánlom őt mindenkinek, aki hitelfelvétel előtt áll. :)

Kis Szilveszter

Tamást egy végtelenül sokoldalú, lelkes, szakmájáért rajongó embernek ismertem meg. Abszolút nem beszél mellé, reálisan mutatja be az ingatlanokat. Rengeteg jó tanáccsal látja el az embert és mindig lehet számítani rá!

Andrea78

Már hosszan próbáltuk eladni a lakásunkat sikertelenül, több ügynökben és ügynökségben kellett csalódnunk. Kókai Ferenc gyorsan, hatékonyan hirdette a piacon az ingatlant, és hamarosan sikeres üzletet is köthettünk egy vásárlóval. Az alkufolyamatot is professzionálisan segítette. Csak ajánlani tudjuk!

Szabó Dénes

Igaz nem sok tapasztalatom van az ingatlanhitelek terén, ezért kifejezetten örülök neki hogy Ő segített nekem az ügymenetben! Véleményem szerint a lehető legkedvezőbb hitelt ajánlotta! A hitelügyintézést elősegítve ügyintézési időn kívül is rendelkezésre állt, a hitel mielőbbi lebonyolítása érdekében, ahol tudott segített hamar időpontokat foglalni! Sokszor készségesen válaszolt a tapasztalatlanságomból fakadó kérdéseimre és kísért minket a bankba is! Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával, szerintem a maximumot nyújtotta!

Nyeste András

Teljesen laikusként vágtam bele az ingatlanvásárlásba, Éva mindenben a segítségemre volt, részletesen ismertetett minden fontos szempontot, amit az ügymenet során szem előtt kell tartsak. Végig nagyon kedvesnek, korrektnek és megbízhatónak bizonyult, szívből ajánlom mindenkinek. Ja, és a végén kaptunk ajándék kulcstartót is!! :)

Csenge

Hédit csak ajánlani tudom minden ingatlan vásárolónak és eladónak is. Mindig naprakész, segítőkész és rugalmas, munkáját maximális lelkesedéssel és szakmai tudással látja el. Több ízben vettük igénybe szolgáltatásait, mindig megelégedéssel. Köszönjük munkáját!

Mészáros Mónika

Rendkívül felkészült, alapos ingatlanos szakember! Korrekt minden irányban (a megbízó és a vevőjelöltek felé is). Rugalmas, sokrétű ismereteivel bármilyen ingatlanfajta értékesítésében járatos, beleértve a nagy volumenű ingatlanfejlesztéseket is. Jó szívvel ajánlom!

Székely László

Szia Anikó! Csak annyit szeretnék mondani, hogy még egy ilyen ingatlanközvetítő nincs, amilyen te vagy. Ennyire közvetlen és gyors munka, ritka ahogy ti dolgoztok. Csak ajánlani tudlak mindenkinek, aki házat, vagy albérletet keres. Rátok mindenki számíthat, nem fog csalódni! Köszönöm a segítséget!

Káló László

Amikor eldöntöttem, hogy hitelt veszek fel, több céget is felhívtam. Egyedül Adél hívott vissza, amiért azóta is hálás vagyok a sorsnak! Úgy zajlott le minden, mint a villám és egy percig sem éreztem magam egyedül, mindvégig fogta a kezemet. Felkészültségének és lelkiismeretességének hála, kimagaslóan jó konstrukciót hozott össze nekem. Kedves személyisége és jó humora még könnyebbé tette az ügyintézést! Nagyon örülök, hogy megismertem és szívből ajánlom őt mindenkinek! :)

Németh Enikő Lilla

Ferencet csak ajánlani tudom. Kedves, udvarias, pontos. Segítőkész mindenben, ami szóba kerül. Tályékozott, rugalmas. Mindezeken felül nagyon emberi, és közreműködő. Csak köszönni tudom mindazt amit eddig tett, és előre azt, amit még fog!

Máté Levente

Kedves Attila. Nagyon szépen köszönünk mindent amiben segített minket a házunk eladása során. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk , segítőkész ,korrekt ,pontos,közvetlen-barátságos és jól felkészült.

Pávics Zoltánné

Csabát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni! Pontos, korrekt volt az egész eladási folyamat alatt, mindig, mindenről tájékoztatott minket, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Nagyon rugalmas volt minden helyzetben! Bármi kérdésem volt szinte azonnal kaptam rá választ !Az adásvételt gyorsan, precízen előkészítette és részt vett annak lebonyolításában beleértve a vevővel, ügyvéddel való kommunikációt is!! Nem rendelkeztem sok tapasztalattal ingatlanvásárlással kapcsolatban ,minden kérdésemre kaptam választ és nagyon elégedett vagyok a munkájával! Nagyon megbízható, mindenkinek szívből merem ajánlani nem fog rosszul járni aki Csabát választja!!!!

Szilágyi Kitti

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Mónika nagyon segítőkész, mindig elérhető, és készségesen válaszol a kérdésekre. Hamar talált vevőt az ingatlanunkra, csak a hatósági ügyek miatt kellett várni. Ajánlom mindenkinek.

Dr. Bereczky Zsoltné

Éva kitartásának, és szorgalmának köszönhetően, egy teljesen problémamentes ingatlan értékesítésen vagyunk túl. Szakmájában kiváló, tudása széleskörű. Nagyon elégedettek vagyunk, a jövőben is mindenkinek csak ajánlani fogjuk. Köszönjük!

G. Tünde

Évi közvetlen, udvarias, nagyon türelmes, segítőkész ember. Bármikor elérhető, a felmerülő kérdésekre azonnal, megnyugtató választ ad. Az ingatlant nagyon gyorsan, rövid határidőn belül sikerült értékesítenie. Az értékesítést követően az új ingatlan vásárlásában is teljes körű segítséget nyújt, támogatásáról biztosít. Nagyon jó szívvel, csak ajánlani tudom.

Takács Angelika

A legjobb ügyintézőt választottuk feleségemmel, csokot igenyeltünk, mindent elintézett, rendkívül kedves és mindenre odafigyel,és azonnal elkészült minden, ami az ő feladata volt. Ajánlom mindenkinek, köszönjük szépen Viki!

Rácz Lajos

Nagyon nehéz lenne attól többet írni amit az előzőek már leírtak , ezért csak annyit, hogy profi , a legmagasabb szinten végzi munkáját! Köszönöm neki! További sok-sok sikeres értékesítést kívánok, és hozzá jó egészséget is!

Firák Lászlóné

Hédit jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ingatlan vásárlásán vagy eladásán töri a fejét. Nagyon gyorsan sikerült megtalálnia számunkra a megfelelő ingatlant és az adásvétel is gördülékenyen lezajlott. Köszönjük.

Méry László

Messzemenöleg el látja a munkáját, lelki ismeretes. Kedves kitartó .

Kónya Lászlóné