Trendi apartman az Ezüstparton

8786 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok-Ezüstparton a Balatontól 50 méterre a Liszt Ferenc sétányon eladó egy első emeleti trendi apartman egy 10 emeletes új építésű liftes társasházban. A lokáció tökéletes, a Calypso strand és étterem, üzletek, boltok pár perces sétával elérhetőek. A társasházban portaszolgálat és konditerem is működik, a legújabb gépekkel felszerelve.

Az ingatlan alapterülete 41 nm, amely egy amerikai konyhás nappalit, egy hálószobát, egy önálló mellékhelyiséget és egy zuhanyzós fürdőszobát foglal magában. A 4 nm-es erkélyre, amelyről balatoni panoráma tárul elénk a nappaliból és a hálóból is ki lehet jutni.

A beépített gépesített konyhabútor, a lakásban található burkolatok, és a berendezési tárgyak is nagyon magas minőséget képviselnek, a képek magukért beszélnek. A nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval vannak felszerelve. Az apartman egyedi villany és vízórával rendelkezik, továbbá egy klíma biztosítja nyáron a hűtést, télen pedig a fűtést. A közös költség 12.000 Ft/hó.

Tökéletes választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak vagy akár üzleti célú bérbeadásra is. Az apartman jelenleg is megtalálható a bookin.com-on és a szallas.hu-n is, bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban